Restpartijen en ‘overstock’ komt in nagenoeg alle handelsbedrijven voor. Dat weten Floris en Egon van de Broek, eigenaren van Stock & Trade. Hun bedrijf is gespecialiseerd in het snel en discreet wegwerken van deze voorraden.

Stock & Trade is steeds vaker de naam binnen DHZ-­retail en in de Bouwgroothandel voor het verwerken van kleine, grote en hele grote ‘rest’-voorraden zoals hout, deuren, ijzerwaren, bevestigingsmiddelen en gereedschappen. Dit kunnen niet alleen restpartijen zijn maar ook retourpartijen (al dan niet met productiefoutjes) of inruil-goederen van concurrenten die een leverancier moet innemen om zijn eigen goederen in de schappen te krijgen.

“Als wij jouw vaste partner zijn, ruimen we álles voor je op. Altijd”

Egon van den Broek: “Overstock hoort erbij, sterker nog: ondernemen kent nou eenmaal overstock.” Floris van den Broek: “De praktijk leert dat iedereen deze voorraden heeft. Of het nu om een fabrikant gaat, een groothandel of een retailer. En dan zowel in een centraal magazijn als op de verkooplocaties.”

Snel en discreet ruimte maken

Snel en discreet ruimte maken, daar is Stock & Trade goed in. Van den Broek: “Onze kracht ligt in onze contacten, onze grote eigen magazijnruimtes en onze financiële draagkracht. Dankzij deze ruimte kunnen wij snel handelen en kom je als opdrachtgever snel en discreet van je ongewenste voorraad af. Zonder zorgen over branche-vervuiling binnen je eigen afzetkanaal.”

Alle sectoren

Stock & Trade speelt dat spel al jaren binnen alle sectoren. Egon: “Van origine kwamen we steeds ad-hoc met bedrijven in contact. Ondertussen weten we dat veel bedrijven eigenlijk altijd ‘overstock’ hebben. Soms veel, soms weinig, maar er is altijd wel iets dat incourant is, weg mag of weg moet. Daarom werken we steeds vaker structureel samen met opdrachtgevers en die weten dat ze niet alleen de goede partijen kwijtraken, maar ook de slechte. Want ‘voor wat-hoort-wat’, zegt Floris. “Als wij jouw vaste partner zijn, ruimen we álles voor je op. Altijd. Die zekerheid blijkt voor veel partijen in DHZ-retail en de Bouwgroothandel de reden om zaken te doen met ons.”

“Daag ons maar uit”

Egon: “Doordat wij nationaal en internationaal zeer veel relevante in- en verkoopcontacten hebben, kunnen we goede prijzen bieden. Graag zouden we zeggen met welke grote bedrijven we allemaal zakendoen, maar dat gaat helaas niet. Discretie staat hoog in ons vaandel.”

Floris: “Ik nodig iedereen uit om contact met ons op te nemen, dan zullen we je hoogstpersoonlijk overtuigen van de samenwerking met Stock & Trade. Of we nu structureel aan de slag gaan, of beginnen met één restpartij, daag ons maar uit!”

Stock & Trade’s zekerheden voor zorgeloos voorraadbeheer

1) Stock & Trade koopt alle overtollige voorraden op

2) Experts die weten wat uw voorraad waard is

3) Wij verkopen uw producten buiten het reguliere kanaal

4) Heldere orderafhandeling en korte routering

5) Snelle betaling

Stock & Trade, Hemond, 085.877.05.46, info@stockandtrade.nl, www.stockandtrade.nl